Tarieven

Tarieven (1)

Korte consultatie Gratis
Uitgebreide consultatie (per half uur) € 42,50
Individuele begeleiding kinderen en jongeren tot 21 jaar (per uur) € 85,00
Individuele begeleiding volwassenen/oudercoaching (75 minuten) € 100,00
Supervisie (75 minuten) € 100,00
Gezinsbegeleiding (per gesprek) € 100,00
Groepsbegeleiding / lotgenotencontact op aanvraag
Schoolbegeleiding op aanvraag
Schrijven van (herinnerings)verhalen op aanvraag
Verslaggeving (2) € 85,00
Voorlichting, workshops, training (3) op aanvraag
Deelname aan projecten in onderwijs, zorg of hulpverlening (per uur) € 85,00
Kilometervergoeding € 0,23 per km
Reiskosten: reistijd wordt in rekening gebracht bij een reistijd vanaf 30 minuten € 50,- per uur

1. Bedragen zijn exclusief 21% BTW en geldig in 2021. Individuele begeleiding is vrijgesteld van BTW. Tarieven gelden ook voor (beeld)belafspraken.
2. Indien gewenst kan een schriftelijk verslag worden gemaakt van de begeleiding.
3. In sommige gevallen is vrijstelling van BTW mogelijk.

Annuleringen

Een afspraak kunt u tot 24 uur van te voren annuleren via e-mail of telefoon. Als de annulering binnen de 24 uur valt wordt 50% van het gevraagde tarief in rekening gebracht (met uitzondering van bijzondere omstandigheden). In het geval van een no-show wordt 100% van het tarief in rekening gebracht.

Vergoedingen

Ik ben lid van de beroepsvereniging  NVPA , koepelorganisatie RBCZ  en het Kwaliteitsregister Jeugd. Dit maakt het in een aantal gevallen mogelijk om voor vergoeding in aanmerking te komen vanuit de gemeente (kinderen tot 18 jaar) of vanuit de zorgverzekering. Meer informatie over mijn registraties vindt u hier.

Jeugdwet

Hulpverlening aan kinderen en jongeren tot 18 jaar valt onder de Jeugdwet. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de vergoeding van deze vorm van hulp/begeleiding. Ik heb een contract met een aantal gemeente in de regio. Als een gemeente een aanvraag voor ondersteuning onderschrijft, kan deze vergoed worden. Soms is vergoeding vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB) mogelijk. Ook hiervoor kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

Zorgverzekering

Rouw- en verliestherapie valt onder de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw zorgpakket wordt dit deels vergoed. Hier vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars en pakketten die (deels) vergoeden.